Altaturneringen

10.11.2013 23:39

Viktige sjakkturneringer både i Chennai og Alta i helga. Carlsen åpnet VM mot Anand i India, og samtidig rangerte Alta sjakklubbs ungdom Sparebank 1 Nord-Norges barnesjakkolympiade (del 2) den 8-10. november. Foruten Altas egne sjakkspillere, hadde unge sjakkspillere fra Tromsø og Harstad tatt den lange veien til Finnmark. 

Hurtigsjakkdelen av turneringen ble avholdt på lørdag og hadde 17 deltakere. Unge og ivrige spillere deltok med stor innsats og glede. For noen var dette første møte med sjakkturneringer, mens andre allerede er erfarne turneringsspillere, tross sin unge alder.

Langsjakkturneringen startet fredagen med 24 spillere, og ble avsluttet med siste parti på søndag morgen. Mange lange, gode partier ble det, –mens andre partier var over på overraskende kort tid. Alt som det skal være, altså, -med nyttig lærdom og erfaring for alle deltakere. 

At det kom så mange flinke og hyggelige deltakere fra Tromsø og Harstad gjorde helgen til en minnerik opplevelse for Altaspillerne, og det er med takk vi overrekker stafettpinnen til Harstad sjakklubbs ungdom. Vi gleder oss!

—————

Tilbake


Klubbenes hjemmesider:

Tromsø sku

Alta sku

Harstad sku 


Påmeldingsavgift hurtigsjakk: 50,-

Påmeldingsavgift langsjakk: 100,-